Divendres, abril 19, 2024
ActualitatEsdevenimentsMuntanyaServeis

GRAN CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI: TOTS ELS DETALLS

Queden 2 dies per a la gran celebració dels 50 anys de Masella! A continuació us donem els detalls tant per als que vingueu de públic com per als participants a la baixada:

HORARIS PER A ESPECTADORS

  1. Us recomanem que vingueu a passar tota la jornada d’esquí a Masella 🙂 Les condicions de neu són molt bones i així ja estareu aparcats i a lloc per la tarda!! Però si el que voleu és venir només a la festa d’aniversari i viure de ben aprop el gran espectacle de neu i foc, heu de ser allà entre les 15 i les 16.30 de la tarda.
  2. A partir de les 15h començarà a animar-se el Pla de Masella amb la música de Flaix
  3. A les 16.30, començarà l’acte de celebració dels 50 anys, entre les 18.15 i les 18.30 començarà la baixada de torxes per totes les pistes de Masella i a les 19.30, inici de l’esquí nocturn! Com que aquest dissabte s’obrirà una mica més tard es mantindrà obert també més estona, fins les 22h de la nit.

HORARIS I CONSELLS PER ALS PARTICIPANTS A LA BAIXADA 

Per a què la baixada i tota la celebració sigui un èxit i tothom gaudeixi d’una gran festa tenim 10 consells per a tots els participants:

  1. Sigues ben puntual: organitza’t bé i arriba a Masella amb antel·lació. Aquell dia hi haura milers de persones a l’estació, tant esquiadors i snowboarders que estaran gaudint de la jornada d’esquí com tots els assistents a la festa i participants a la baixada. És important arribar d’hora i tenir temps per situar-se abans de la baixada.
  2. Recull el teu forfet de la baixada de torxes a partir de les 15h a les taquilles del Pla de Masella. En aquell forfet hi apareixerà el nom del remuntador on t’has de dirigir per a fer la baixada (pot ser Masella Jet o TGV). Et recordem que el forfet et dóna dret tant a la baixada com a la sessió d’esquí nocturn de després.
  3. A les 16.30 en punt sigues al Pla de Masella i estigues atent a l’escenari, des d’on es donarà la consigna d’anar cap als remuntadors. Preveiem que la pujada sigui al voltant de les 17.00 de la tarda.
  4. Abriga’t! Recorda que és de nit i que les temperatures solen caure quan es pon el sol. Encara que faci un bon dia, recorda que som a ple hivern i en un medi de muntanya prop de 2000 metres d’alçada.
  5. No portis bastons! Hauràs de dur la torxa a la mà, per tant, aquell vespre, els bastons et faran més nosa que servei.
  6. Posa’t roba vella o, si més no, no et posis l’anorak nou que t’han portat els reis. Les torxes d’avui en dia no tenen res a veure amb les de fa uns anys, que gotejaven i la cremada estava gairebé assegurada. Ara són modernes i estan molt més protegides però, per si de cas, agafa l’equipació de fa unes temporades.
  7. Porta una llum frontal. Abans no s’encenen les torxes s’ha de fer un tram esquiant a les fosques i és imprescindible veure per on trepitgen els teus esquís. I recorda comprovar que les piles estan carregades!
  8. Segueix sempre les indicacions de l’organització. Hi haurà una persona encarregada del teu tram que et dirà en tot moment cap on t’has de dirigir per fer la baixada. Respecta les seves indicacions per garantir que la baixada sigui un èxit i 100% segura per a tothom.
  9. Esquia amb seny i no vulguis córrer massa. És importantíssim seguir la traça que marqui el vostre organitzador, tant per a què la baixada sigui segura i ningú prengui mal com per a què l’espectacle des del Pla de Masella sigui memorable. Veure un cuc de foc movent-se per les pistes en plena nit és preciós! 🙂
  10. Gaudeix del vespre més bonic i màgic de l’hivern 17-18! Serà un dia històric i estem molt contents que ens hi vulguis acompanyar.

Esperem que aquests consells et siguin útils i t’esperem el 3 de febrer a Masella! Per altra banda, si no pots o no vols participar en la baixada de torxes recorda que serà una gran festa que també pots gaudir des del Pla de Masella. Hi haurà animació, música i el gran espectacle de la mulitudinària baixada de torxes! 50 anys no es fan cada dia i us assegurem que serà un vespre màgic 😉