Dijous, abril 18, 2024
ActualitatOfertessense categoriaServeis

10 IMPRESCINDIBLES ABANS DE LA TEMPORADA

Semblava que no arribaria mai el dia però ja ho tenim a tocar. Si tot va bé en poc més d’un mes ja tindrem la neu a la muntanya i els esquís/taula als peus. Abans de començar hi ha unes quantes coses que has de tenir ben presents… Aquí sota, una llista dels 10 PREPARATIUS IMPRESCINDIBLES per arrencar la temporada!! Recordeu que a Masella obrirem el primer cap de setmana de novembre que la neu ho permeti i que per aquell dia ja heu d’estar #apuntdeneu

p4160204

1.TRAMITA L’ABONAMENT. Ja pots comprar el teu abonament de temporada de Masella, online o a les nostres Oficines. Recorda que fins el 20/11/2016 els trobaràs a preu de promoció. Ah, i l’horari de les Oficines d’Atenció a l’Esquiador és d’entre setmana durant tot el mes d’octubre i a partir de novembre també els caps de setmana.

2.POSA’T EN FORMA. Esquiar i surfejar són una activitat divertida, emocionant, adrenalínica… però cal tenir certa forma física per practicar-les. Ara és el moment! Surt a córrer, aprofita la quota del gimnàs que pagues cada mes i vés a fer un entrenament suau però constant i progressiu, fes unes quantes “sentadilles” cada vespre o fes unes quantes peses amb els paquets d’arròs que tens a l’armari. Ja veuràs com ho agraïaràs quan facis per primera vegada a la temporada una baixada des de La Tosa (2535) fins al Pla de Masella (1600) sense parar.

3.ENCERAR I FER CANTELLS. Vés cap al traster, agafa els esquís o la taula, treu-li la pols i prepara’ls! Saps com fer-ho? S’han d’afilar els cantells, reparar les soles, si cal, i finalment posar-hi cera. Si ho saps fer tu mateix, endavant, però sinó tens moltíssims tallers on et deixaran els esquís i la taula com nous! Aquí a Masella… també! Consulta tots els preus i detalls del nostre taller, aquí.

4.ON TENIM L’ANORAC? Han passat només 6 mesos però probablement el teu fill/a de 8 anys ha crescut una barbaritat i molt millor emprovar l’equipament que portar pantalons “pirates” el primer dia d’esquí. És un bon moment també per comprovar l’estat de la roba, de les ulleres, guants, casc…

5.ASSEGUREM-NOS! Com és allò que diuen… Més val prevenir que curar! En el mateix moment que tramitis el teu abonament pots tramitar també una assegurança per a les teves esquiades. A Masella podeu tramitar dues assegurances de temporada, la del RACC Slalom o la Targeneu de la FCEH.

6.TRIAR ESCOLA D’ESQUÍ O CLUB. Classes particulars, cursets de diversos caps de setmana, cursets de Nadal, programes de temporada i de competició, freestyle… A Masella tenim una àmplia oferta de classes i cursos d’esquí en diferents Escoles o Clubs. Busca el que més s’adeqüi a les teves necessitats i apunta’t ara! La majoria ja han obert inscripcions. En aquest enllaç trobareu tota la informació referent a l’Escola d’Esquí de Masella.

7.RESERVA UN GUARDAESQUÍS! Us imagineu sortir de casa amb “vambes” sense haver de carretejar amunt i avall esquís, planxes, botes, pals, guants, cascs? Això és possible amb les nostres taquilles guardaesquís. Esteu interessats en reservar-ne una? Tota la info, aquí.

8.BAIXA’T L’APP DE MASELLA. Descarrega’t l’App de Masella al teu dispositiu mòbil o tauleta. Hi trobaràs tota la informació pràctica tant per preparar la teva esquiada com per quan estiguis ja a pistes. A més a més, si la tens podràs participar en tots els concursos i reptes que s’hi faran durant la temporada.

9.CONNECTA’T AMB NOSALTRES! Segueix totes les novetats a través dels nostres canals digitals: la web, masella.com, i les xarxes socials. Ens trobaràs a Facebook, Twitter i Instagram. Connecta’t cada dia amb nosaltres per fer què els 40 o 50 dies que queden per a començar la temporada no es facin tan llargs.

10.I ja per últim… EXPLICA’NS SI JA ESTÀS #APUNTDENEU! Envia’ns la teva foto encerant la taula, el teu vídeo entrenant per a la temporada, explica’ns com portes el “mono” en aquest últim mes d’espera. Etiqueta-ho tot amb #apuntdeneu i comparteix la teva pretemporada amb tota la comunitat “masellera”.

Va, que ja no queda res!! Nosaltres ja estem #apuntdeneu! I tu?