Dimarts, març 19, 2024
ActualitatMéteoMuntanyaServeis

100% DEL DESNIVELL ESQUIABLE OBERT PER AL CAP DE SETMANA

Dies assolellats, temperatures suaus, gruixos de neu molt destacats per l’època de l’any en la qual ens trobem… L’hivern ha estat fantàstic però amb condicions meteorològiques complicades i intenses i ara també ve de gust una mica d’esquí de primavera, no? Que ja gairebé no ho recordem però també és genial esquiar amb sol i amb alguna capa menys de roba 😉

El millor esquí i snowboard de primavera el podreu gaudir aquest cap de setmana a Masella amb aquestes condicions:

  • 100% del desnivell esquiable obert, des del cim de la Tosa (2535m) fins al Pla de Masella (1600m).
  • 50 km esquiables amb pistes obertes de tots els nivells: negres, vermelles, blaves i verdes.
  • Gruixos que van dels 60 als 280 cm de neu primavera
  • Jornades assolellades i amb temperatures molt suaus
  • Horari de pistes de primavera, de 9 a 15h.

I tot això, no només aquest cap de setmana! Perquè a Masella obrirem ininterrompudament les nostres instal·lacions fins el dia 1 de maig.

Això sí, per gaudir al màxim d’aquests dies a Masella així com també de l’esquí de primavera en general, us donem quatre consells que potser us poden ser útils:

  • Comenceu a esquiar a primera hora. Després d’una estona amb la neu força dura començarà a transformar i gaudireu d’una neu primavera que fa de molt bon esquiar. Això normalment passarà entre les 11 i les 13h, depenent de la temperatura i humitat del dia.  A última hora, ja a la tarda, la neu ja està més transformada podem dir allò de “una retirada a temps és una victòria”. De fet, és per aquest motiu que l’estació ara a la primavera tanca a les 15h enlloc de a les 17h.
  • En les hores centrals del dia, quan la neu ja comença a transformar, us recomanem esquiar en les cotes més altes de l’estació on veureu que la qualitat encara és molt bona.
  •  A Masella, on un 80% de les pistes transcorren enmig del bosc també val la pena aprofitar aquesta característica i esquiar per aquestes pistes, molt més protegides dels rajos solars i on la neu es conserva molt millor.
  • Poseu-vos protector solar! A la muntanya i, a sobre, amb el reflexe de la neu, la protecció solar és un ítem que hauria de ser obligatori en tota motxilla d’esquiador/snowboarder. I ara, a la primavera, encara més!
  • Després de l’esquiada gaudiu també de les nostres terrassetes! Què millor per acabar la jornada d’esquí que un beure i alguna cosa per picar gaudint del solet?

Per a conèixer exactament el comunicat de neu de cada dia, amb el total de pistes obertes i remuntadors, visiteu l’Infoneu de la nostra web, actualitzat al moment.