Divendres, abril 19, 2024
Actualitat

Previsió pel pont de desembre

Aquest dissabte, 5 de desembre, iniciarem el Pont de la Puríssima, que enguany és especialment llarg amb 4 dies consecutius que es podrà gaudir de l’esquí i el surf de neu. Per aquests dies la previsió meterològica, segons el SMC, serà molt bona per gaudir dels esports de neu a Masella.

D’altra banda, aquestes jornades treballem intensivament per obrir el màxim nombre de pistes i remuntadors perquè pugueu gaudir de l’esquí. De moment ja tenim confirmda l’obertura dels sectors de Debutants del Pla de Masella, el Bosc d’Alp, La Pleta, Cap del Bosc, Coma Oriola i Debutants de Coma Oriola i treballem per obrir el sector de La Pia amb el telecadira de La Pia Express. Així pel pont tindrem 24 pistes obertes, amb 26 km esquiables enllaçats per 13 remuntadors.

z3

A més a més us confirmem que per aquest pont també inaugurarem la temporada 2015-16 d’esquí nocturn, perquè pugueu gaudir del domini esquiable nocturn més extens dels Pirineus. En concret, obrirem l’esquí nocturn el dissabte 5 de desembre de 18,00 a 21,30 h.

LaPleta_nit_VLR

I si aquest dies del Pont feu estada a Cerdanya i esquieu a Masella us recordem que a l’estació hi ha els Apartaments Turístics Masella Residencial 1600 i l’Alp Hotel***, tots dos allotjaments ubicats a peu de pista.