Divendres, abril 19, 2024
ActualitatEsdeveniments

30 ANYS DE TEMPS DE NEU A MASELLA

La vuitena jornada d’esquí nocturn de la temporada a Masella, dissabte 9 de gener, va resultar un èxit amb gran afluència d’esquiadors, bones condicions de neu que havien millorat respecte a la jornada diürna i la celebració de la festa d’aniversari del programa de Televisió de Catalunya “Temps de neu”. El veterà espai televisiu dedicat als esports de neu va néixer el 9 de gener de 1986 i ahir, exactament 30 anys després, van voler commemorar una data tan assenyalada a Masella envoltats de telespectadors, amics i esquiadors de la nostra estació.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El resultat televisiu d’aquesta festa, en format de reportatge, s’emetrà al programa “Temps de neu” del pròxim dijous, a les 22.35, al canal Esport 3.

Des de Masella volem agraïr la col.laboració de tots els clubs que entrenen habitualment a l’estació i que van fer possible aquest esdeveniment i de la Pastisseria Gil de Llívia, artífex del gran pastís d’aniversari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Després de bufar les espelmes tothom va poder gaudir de l’experiència d’esquiar a la nit a Masella, coneguda ja com “la capital de l’esquí nocturn dels Pirineus”. Durant aquest mes de gener Masella obrirà les nits de tots els dijous, de 18.15 a 20.15 i dels dissabtes, de 18.30 a 21.30.