Divendres, abril 19, 2024
ActualitatNocturn

5 RAONS PER VENIR A MASELLA PEL PONT

Ja tenim aquí l’esperat Pont de la Puríssima i a Masella el rebem amb molt de fred i una boníssima qualitat de la neu.

Per què venir a Masella a passar aquests dies? Us en donem 5 raons! 😉

  1. Perquè hi trobareu el 100% del DESNIVELL ESQUIABLE OBERT, des de La Tosa (2535m) fins al Pla de Masella (1600) i això representa el desnivell més important del Pirineu Oriental.
  2. Perquè gràcies al fred dels darrers dies, les nevades i la neu produïda obrim 36 km esquiables, repartits en 25 pistes i el 100% dels remuntadors que hi donen accés oberts. Amb el Jumbo Tosa, el TGV, el Masella Jet, La Pia Express i Coma Oriola com a telecadires principals.
  3. Perquè treballem per obrir més sectors i dimarts, 5 de desembre, podrem inaugurar temporada del sector de La Pia. Amb aquesta obertura tindrem ja operatius tots els accessos a l’estació de Masella.
  4. Perquè la previsió és de sol, baixes temperatures i ambient sec, tres factors que garanteixen la millor qualitat de la neu i a més, amb el valor afegit d’esquiar amb bon temps.
  5. Perquè dissabte, 9 de desembre, inaugurem la temporada d’esquí nocturn, una experiència exclusiva, amb 7 remuntadors i 10 km esquiables per pistes il·luminades. El mateix dissabte 9, tindrem també l’estrena de l’après ski d’Els Golfus i les millors fondues i raclettes al restaurant del Pla de Masella (fes la teva reserva abans de les 20h de la tarda al 972890678. El restaurat romandrà obert totes les nits d’Esquí Nocturn en el mateix horari que les pistes, prèvia reserva).

Us perdreu Masella pel pont ?

Per si encara no ho teniu clar us deixem un vídeo d’aquest cap de setmana… perquè una imatge val més que mil paraules! 😉