Dimarts, març 19, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdevenimentsNocturn

AGENDA DE LES FESTES DE NADAL

Des del 24 de desembre fins el 5 de gener l’estació organitza un seguit d’activitats per fer de les esquiades, durant aquestes festes de Nadal, encara més acollidores entre les famílies que aquest dies gaudeixin de Masella.

24 i 25/12/2016 El Pare Noël reparteix caramels
Cada dia de Nadal i, també, la vigília el Pare Noël repartirà caramels entre els petits esquiadors que s’acostin a l’estació. I serà la darrera ocasió perquè els més menuts expressin els seus darrers desitjos al Pare Noël.

parenoel

29/12/2016 Inauguració de la temporada d’Esquí Nocturn
Aquest dijous l’estació iniciarà la temporada del domini esquiable nocturn amb 10 km il•luminats a Masella, la capital de l’Esquí Nocturn dels Pirineus.

30/12/2016 Cursa Nocturna Infantils I i II. Organitza: X-TOT
Amb aquesta cursa s’inicia la temporada de competicions a l’estació. En concret serà una prova d’eslàlom de nit a la pista Eslàlom de La Pleta.

nocturn

31/12/2016 XIV Cursa Familiar
Una cursa en què totes les famílies, amb abonament de temporada, podran gaudir de valent mentre competeixen. Per inscriure-us heu de passar per Oficines d’Atenció a l’Esquiador o bé enviar un email a oficines@masella.com, fent-hi constar el nom de tots els membres de la família que us voleu apuntar i la categoria en la què competireu (pares-fills, germans, avis-néts o matrimonis).

3/1/2017 Cursa Nocturna Alevins. Organitza: CEAC
Prova pels més menuts que també gaudeixen de l’esquí de nit i la competició en una cursa que també es celebrarà a la pista Eslàlom de La Pleta.

5/1/2016 Arribada dels Reis al Pla de Masella
Cada vigília del dia de Reis, a les 18 h, els Reis d’Orient arriben al Pla de Masella amb màquines trepitjaneu escortats pels patges amb torxes. La festa, en què els protagonistes són ses Majestats els Reis, el infants fan una xocolatada mentre esperen la nit més màgica de l’any.

reis