Dijous, març 28, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdeveniments

AUDI SALOMON QUEST CHALLENGE – 3 DE FEBRER

El dissabte 3 de febrer, coincidint amb la gran celebració del 50è aniversari de Masella, es disputarà també l’Audi Salomon Quest Challenge, oberta a tothom. Es tracta d’una competició especialment disenyada per a gaudir d’una experiència a la neu amb la vostra família o amics.

La Quest Challenge és una prova multidisciplinar per equipos de 3 personesi es pot participar en dues categories diferents:

  • Challenge: Equip de 3 integrants majords d’edat.
  • Familiar: Equip de 3 integrants en el qual ha d’haver-hi com a mínim un menor d’entre 8 i 16 anys (2009-2001) i un adutl major d’edat.
 Tindreu 3h per a conseguir la màxima puntuació superant algunes de las proves distribuïdes per l’estació amb l’ajuda d’un mapa del circuit.
A banda de les categories ja esmentades també hi ha la possibilitat de participar com a club, en es categories d’alevins, infantils o juvenils.
La darrera temporada, la Salomon Quest Challenge més multitudinària de tot el circuit va ser la de Masella, amb un èxit rotund de participació. Fem que la del 2018 també sigui històrica! 😉 Us podreu inscriure en breu a la pàgina web de la Salomon Quest Challenge.