Divendres, abril 19, 2024
ActualitatMéteoServeis

BON TEMPS PER SETMANA SANTA

La Setmana Santa ja truca a la porta i a Masella la rebrem amb 30-45 cm de neu nova, gruixos acumulats de més d’1 metre i previsió de sol i bon temps a partir de diumenge.

forecast

Al Pirineu Oriental, i amb el clima mediterrani d’alta muntanya que caracteritza la nostra zona, les nevades contundents un cop entrat el mes de març són comunes i aquest any no n’ha estat l’excepció. La nevada de dimecres a la nit va deixar gruixos de neu nova d’entre 30 i 45 cm a l’estació de Masella. Gràcies a això, per Setmana Santa podrem gaudir dels millors gruixos d’aquesta temporada 2015-2016, amb més d’un metre de neu a moltes zones.

PLA DE MASELLA -1600m- 75cm POLS

CAP DEL BOSC -2150m- 135cm POLS

LA TOSA -2535m- 120cm POLS

powder

Pel que fa la situació meteorològica prevista per als propers dies, després d’un petit front que passarà dissabte, la Setmana Santa arrencarà a partir de diumenge amb sol i bon temps.

A més a més, trobareu tots els sectors oberts amb més de 60 quilòmetres de pistes. Per a consultar el comunicat de la neu actualitzat minut a minut podeu clicar en aquest enllaç.

La Setmana Santa es presenta doncs immillorable a Masella. Bona neu, més de 60 km de pistes, bon temps… Ara només hi falteu vosaltres!

Ah, i recordeu que per només 210€ podeu adquirir el forfet de temporada de primavera, que s’amortitza en només 5 dies d’esquí i que més a més inclou un talonari per a esquiar a més de 60 estacions de tot el món! Podeu comprar-lo online a la nostra web o bé dirigint-vos a les nostres Oficines d’Atenció a l’Esquiador.