Dijous, març 28, 2024
ActualitatNocturn

HEM INAUGURAT L’ESQUÍ NOCTURN!!

Aquest dissabte, 9 de desembre ha arrencat la temporada d’esquí nocturn, una de les ofertes estrella de l’estació d’esquí de Masella.

Ho hem pogut fer amb la totalitat  remuntadors i de km esquiables il·luminats. És a dir, 10 km de pistes i 7 remuntadors oberts.

Però esquiar o surfejar no ho és tot en els vespres d’esquí nocturn… L‘après-ski de La Cantina de Masella, amb la millor música, la millor festa, el millor ambient , segur que no us decebrà! Els Golfus, amb col·laboració amb diversos DJ’s, organitzen les millors festes a La Cantina de Masella els vespres d’esquí nocturn. L’estrena ha estat amb els nostres amics de Jarana Events, és a dir, festa assegurada! 😉

I per tancar la jornada, vine a tastar les “raclettes” i “fondues” del Restaurant del Pla de Masella. Per assegurar-te que no et quedes sense lloc, fes la teva reserva abans de les 20h de la tarda al 972890678. El restaurat romandrà obert totes les nits d’Esquí Nocturn en el mateix horari que les pistes, prèvia reserva.

Aquesta temporada 2017-18 obrim el domini nocturn els dijous (18,15 a 20,15 h) i dissabtes (18,30 a 21,30 h) i d’altres dies festius. Consulta el calendari clicant AQUÍ.