Dimarts, març 19, 2024
ActualitatEsdeveniments

OBRIM COMS DE DAS!

El sector de Coms de Das és un dels més amagats de Masella i, segurament per això, un dels més desconeguts pels esquiadors. Però és una zona preciosa que no podeu deixar de visitar quan vingueu a esquiar a Masella. A més a més sol ser una zona tranquil·la i lliure d’aglomeracions en els dies de més afluència. Gràcies al fred de les darreres nits s’ha pogut produir neu en aquest sector, que a partir d’ara queda obert al públic i estrena temporada!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA – FOTO D’ARXIU

Per arribar-hi agafeu el telecadira Masella Jet i quan sortiu, dirigiu-vos cap a Coma Oriola. Ben aviat trobareu un desviament a mà dreta que us donarà accés a aquesta zona, amb pistes de diferents traçats i nivells i amb unes vistes excepcionals de la vall de La Cerdanya i del poble de Das, situat al peu d’aquesta vessant de la muntanya. Al mapa de pistes podeu veure la situació exacta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA – FOTO D’ARXIU

A més a més, el bosc es mostra amb tota la seva esplendor i la sensació d’esquiar enmig de frondosos arbres és impagable.

Ara mateix, en aquest sector trobareu obertes les pistes vermelles de Coms de Das, La Feixa i la Feixa Directa. No us les perdeu!