Dimarts, març 19, 2024
ActualitatOfertes

JA A LA VENDA L’ABONAMENT DE FI DE TEMPORADA

 Des de l’1 d’abril ja podeu adquirir labonament de fi de temporada que us permet esquiar tots els dies que resten de la temporada 2017-18. Per només 140 euros podeu obtenir aquest abonament que s’amortitza amb només 2 dies d’esquí i que us permetrà gaudir de Masella tots els dies ininterrompudament fins el dia 1 de maig. Us recordem que fins llavors Masella romandrà oberta ininterrompudament, és a dir cada dia de la setmana de 9 a 15 h.

Amb aquest abonament us descomptem 70 € de l’abonament de temporada de l’hivern 2018-19 i a, més a més, us mantenim les tarifes dels abonaments de la temporada 2017-18. I, finalment, amb aquest abonament adquirireu un talonari d’invitacions per a esquiar a més de 60 estacions de tot el món.

Us recordem també que Masella és l’estació ideal per a gaudir de l’esquí de primavera , amb la majoria de pistes traçades enmig del boasc, orientades a nord i amb un desnivell molt destacat i la cota alta a 2535m d’alçada. Ara mateix hi ha el 100% del desnivell esquiable obert, des de la Tosa (2535 m) fins al Pla de Masella (1600 m), amb el 100% de remuntadors i  pistes obertes.

Podeu adquirir l’abonament de fi de temporada a les nostres Oficines d’Atenció a l’Esquiador o a la botiga online de la nostra web. Ah, i si ja havies comprat el forfet de dia i decideixes fer l’abonament, et retornem l’import que t’havies gastat!