Divendres, març 29, 2024
ActualitatOfertesServeis

LES TERRASSES DE MASELLA

La bonança meteorològica d’aquest pont de la Puríssima permet gaudir plenament de les terrasses, solàriums i espais a l’aire lliure mentre es gaudeix dels diferents punts de restauració de l’estació. Són llocs ideals per prendre el sol amb les precaucions pertinents, és a dir cal gaudir d’aquests llocs amb crema solar amb un factor de protecció superior de 50 o extrem, amb l’objectiu d’evitar cremades a la pell. Recordem que la neu reflexa els rajos ultraviolats 5 vegades més que la sorra de la platja.

Un cop feta aquesta advertència ja només queda gaudir de les múltiple terrasses de què gaudeix l’estació. Que són:

Pla de Masella

A la base de l’estació, a la cota 1600 m, hi ha el Pla de Masella. És el lloc amb més oferta gastronòmica de l’estació amb el Bar del Jet, la Cafeteria del Pla de Masella, el Nocilla Corner i el recent inaugurat espai gastronòmic de La Cantina de Masella amb les respectives terrasses.

2016_12_06-11

Cap del Bosc

El Bar de Cap del Bosc, a la cota 2150 m, en el bar més alt de l’estació ofereix una àmplia carta d’entrepans freds i calents. Per gaudir d’aquest espai hi ha una terrassa i un nivell inferior, a sobre de la neu, amb unes gandules per gaudir del sol.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coma Oriola

En el Bar de Coma Oriola-1950 m és la base que s’accedeix de l’estació amb la cota més alta. Disposa d’un Bar i una terrassa fantàstica per gaudir del paisatge mentre es fa un mos o bé es pren un refresc o una beguda calenta.