Divendres, març 29, 2024
ActualitatServeis

L’ESTACIÓ TANCA PERÒ LA FEINA CONTINUA

El 24 d’abril de 2016 a Masella vam posar punt i final a la temporada d’esquí. Això vol dir que a partir d’aquella data els remuntadors es van aturar. Que es van tancar les taquilles de vendre forfets. Que, a partir d’aquell dia, a les nits, cap màquina trepitja les pistes ni cap canó produeix neu.

Però això no vol dir, de cap de les maneres, que la feina s’aturi. Per a què el pròxim hivern tot estigui apunt per a què esquiadors i snowboarders gaudeixin de Masella hi ha molta feina a fer durant els mesos d’estiu. Quan s’acaba la temporada i fins que la següent no comença tots els departaments de Masella continuen treballant de valent.

A l’exterior, el primer pas a fer un cop l’estació queda tancada és desmuntar tota la senyalització i les proteccions de seguretat. Els equips de písters i maquinistes treballen durant setmanes per treure els matalassos protectors, les xarxes, les balises…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DESMUNTATGE DE MATALASSOS – OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DESMUNTATGE DE XARXES – OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Durant els mesos fora de temporada s’efectuen també tasques de manteniment de remuntadors i de la xarxa de neu produïda i posada a punt de les pistes per a la temporada següent.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Equips de písters, maquinistes, manteniment i neu artificial tenen doncs un paper cabdal en la feina que es fa a l’estació des que s’acaba la temporada i fins que el nou hivern treu el cap. Tot això a l’exterior. A l’interior la feina continua també als departaments d’administració, muntanya, direcció, comercial…

Una feina potser menys visible, la dels mesos d’estiu, però importantíssima i imprescindible per a què la propera temporada tots puguem gaudir de l’esquí i l’snowboard a Masella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA