Dijous, abril 25, 2024
ActualitatMéteoMuntanyaNocturn

NEU POLS TOT OBERT

Jornada amb neu pols tot obert. I és que aquest cap de setmana tenim aquella típica neu recent, seca i lleugera que fa de bon esquiar i que precipita amb temperatures baixes. Les últimes nevades d’aquesta setmana han acumula registres importants a pistes amb temperatures inferiors a -5ºC.

DARRERES NEVADES, AMB NEU POLS

Dilluns, 16 de gener de 2017: +45 cm neu nova

Divendres, 20 de gener de 2017: 12 cm neu nova

A la neu natural cal afegir els treballs intensos de la xarxa de la neu produïda d’aquesta setmana amb una innivació a pistes molt eficient gràcies al fred intens i sec d’aquestes darreres jornades que ens permet afavorir la qualitat de la neu i augmentar, encara més, els gruixos en tot el domini esquiable.

p1170655

TOT OBERT

En paral·lel tenim obert el 100% dels remuntadors, que són 18/18, amb pràcticament totes les pistes obertes des del cim de la Tosa fins el Pla de Masella. Això i la neu pols fa que sigui un magnífic dia per esquiar i surfejar en tot el domini esquiable de Masella.

p1180597

ESQUÍ NOCTURN

Avui hi ha Esquí Nocturn, de 18,30 a 21,30 h i, a la vegada tenim el millor apès-ski a peu de pista amb una festa a partir de la tarda, organitzada pels Golfus i Jarana Events, amb un DJ en directe que punxa música a La Cantina Jaguar-Donnay & Taittinger del Pla de Masella. També podeu finalitzar la jornada amb un sopar, a base de raclettes i fondues, en el Restaurant del Pla de Masella – Reserves 972 890 678