Divendres, març 29, 2024
ActualitatMéteo

NEVADA ABUNDANT

Finalment la gran perturbació prevista pel Servei Meteorològic de Catalunya ha arribat al quadrant nord-est de la Península Ibèrica i ens ha deixat precipitacions generals a tot Catalunya que, en el cas de Masella, ha deixat nevades a totes les cotes del domini esquiable. Els gruixos més importants  de l’estació s’han registrat a la Tosa-2535 m, amb més de 30 cm de neu fresca, amb una nevada que encara no ha afluixat i aquest dimarts al migdia es manté amb una intensitat entre feble i moderada.

2016-04-05Isards

Aquesta nevada ha sigut molt beneficiosa per millorar els gruixos i la qualitat de la neu a pistes. A més, a partir d’aquest dimecres ja s’estabilitza el temps, això fa preveure que tindrem uns quants dies d’esquí molt bons. I la millor noticia és que durant tota aquesta setmana no hi ha previsió de grans calorades; això ens augura un excel·lent cap de setmana amb bona qualitat de la neu.

Processed with MOLDIV

Us recordem que a Masella mantindrem les instal·lacions obertes cada dia de la setmana fins ben entrat el mes d’abril; és a dir l’estació romandrà oberta fins que les condicions de la neu ho permetin. D’altra banda, l’horari dels remuntadors aquesta primavera és de 9 a 15 h els dies feiners i de 9 a 15,30 h els dies festius.