Dimarts, març 19, 2024
ActualitatOfertes

PORTEM 5 MESOS DE TEMPORADA

Masella, des d’aquest dilluns dia 24 d’abril, és l’únic domini esquiable obert per a la pràctica de l’esquí de totes les estacions dels Pirineus, inclòs Andorra i França, i d’Espanya.

A més, aquest dilluns dia 24 d’abril l’estació compleix els 5 mesos d’obertura ininterrompuda. Amb l’inici de la temporada 2016-17 el passat dia 24 de novembre de 2016 i el tancament el dia 1 de maig de 2017, l’estació oferirà la temporada més llarga dels Pirineus, com ja és tradicional.

Masella romandrà oberta, cada dia, fins el dilluns dia 1 de maig. A partir del dimarts, si es compleixen les previsions del temps de diferents serveis meteorològics, es preveu un descens generalitzat de les temperatures amb nevades a partir del dimarts a la nit, dimecres i dijous.

El cap de setmana de Sant Jordi els esquiadors que han pujat a Masella han pogut gaudir de les pistes des del telecadira Jumbo Inferior i Coma Oriola fins al cim la Tosa, amb les millors  condicions de neu a les cotes altes de l’estació.

Durant aquest dos darrers dies el bon temps i la neu han fet gaudir els esquiadors. Aquest ha sigut el primer cap de setmana en què la gran majoria de les estacions ja han tancat les seves instal·lacions; aquest fet s’ha traduït amb una bona afluència d’esquiadors que habitualment esquien en d’altres estacions i de clubs d’esquí de França, Andorra i d’altres parts dels Pirineus.

Aquests dies de finals del mes d’abril:

-Els remuntadors estan oberts de 9,15 a 14,30 h.

-Les pistes presenten gruixos de 10 a 100 cm de neu primavera amb la millor neu a les cotes altes del domini esquiable de Masella.

-La zona de debutants oberta és la de Coma Oriola, amb el teleesquí de Debutants d’aquest sector obert.

635 m de desnivell oberts, des del telecadira Jumbo Inferior fins a la Tosa.

Accés a pistes des de del sector de Coma Oriola, a la cota 1950 m.

 

Us deixem amb el vídeo enregistrat ahir, diada de Sant Jordi, a les nostres pistes: