PROMOCIONS PER A UNIVERSITARIS

Masella amb els estudiants universitaris. Estrenem noves promocions destinades als estudiants universitaris i que se sumen a les ja existents. Aquí les teniu:

  • NOVETAT!! FORFET 10 DIES LLIURE ELECCIÓ – 200€: Gaudeix de Masella durant tot l’hivern i estalvia’t 9 euros per dia. Els forfets de lliure elecció no són personals, per tant us els podeu repartir entre diversos estudiants. L’única limitació és que, el dia que adquiriu el producte, només podreu utilitzar un forfet. A partir de llavors, podeu fer-los servir com vulgueu. Un per dia, dos per dia…
  • PACK UNIVERSITARI: Si sou quatre estudiants o més i voleu venir  esquiar o surfejar només un dia, el forfet per persona us surt a 26€.
  • FORFET UNIVERSITARI: Si, en canvi, véns a esquiar i ets un sol estudiant universitari, et sortirà el forfet diari a 29€.
  • FORFET ESQUÍ NOCTURN: Per als universitaris, també tenim preu de promoció en l’esquí nocturn. Els dijous, amb horari de 18.15 a 21.15, el forfet són 13€. Els dissabtes, amb horari de 18.30 a 21.30, el preu del forfet és de 16€. Si has esquiat o surfejat durant el dia, llavors has d’adquirir només un suplement de 8€ per a utilitzar les instal·lacions durant la sessió d’esquí nocturn.
  • FORFET NIT + L’ENDEMÀ: Aquest pack, que inclou el forfet de nit més tota la jornada d’esquí del dia següent, té un preu de 40€ per als estudiants universitaris.
  • 2 NITS DE LLIURE ELECCIÓ: Adquireix aquesta promoció i esquia dos dissabtes a preu de dijous 😉 El prei del 2×1 nocturn és de 26€
  • 3 NITS DE LLIURE ELECCIÓ: Adquireix aquesta promoció i esquia tres nits per 10€ la nit. El preu del pack és de 30€

A més a més, gaudeix de l’ambient universitari de Masella, on a part de la neu, l’esquí i l’snowboard tribaràs festes d’après-ski els dissabtes, algunes d’elles vinculades a les principals universitats de Catalunya! Masella és totalment university-friendly 😉 Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *