Dimarts, març 19, 2024
ActualitatCurses

RESULTATS XIV CURSA D’ABONAMENTS DE TEMPORADA

Més de 150 participants van assistir dissabte a la XIV Cursa d’Abonaments de temporada de Masella, que es va disputar a la pista Eslàlom La Pleta en la modalitat de gegant. Els corredors i corredores van ser des de nens i nenes de 3 anys fins a veterans i van venir famílies senceres, grups d’amics, clubs que acomiaden la temporada amb aquesta cursa…

En categoria minialevins (U6 i U8) els més ràpids van ser els germans Pepe Bertran i Pablo Bertran i Pep Codina, en nens; i Martina Compte, Sofia Bernardi i Naüja Calduch, en nenes.

Dels corredors U10, el primer lloc va ser per a Sergi Ballester, el segon per a Diego Garcia i el tercer per a Màrius Furriol. En noies, Aina Malagarriga, Mar Cabasses i Beth Viladiu van ser les tres primeres classificades. En U12, el primer graó del podi masculí va ser per a Santi Ballester, i el segon i el tercer per a Aleix Aubert i Toni Sitjas, respectivament. El podi femení el van ocupar la Clara Llorach, la Gerogina Muñoz i la Blanca Sisniega.

Pel que fa als infantils, U14 i U16, els millor classificats van ser: Martí Pérez, Miquel Almirall i Nil Santiveri, en U14 nois; Elsa Sisniega, Georgina Tarragó i Laia Ferrer, en U14 noies; Gonzalo Sisniega, Pep Generó i Àlex Paniagua, en U16 nois; i Lucía Rodríguez com a primera classificada i única noia d’U16.

Ens les categories de Juvenils i Séniors, amb U21 i U30 van dominar la cursa Alba Tarragó i Jordi Cubells.

En la categoria màster masculina, els tres primers van ser Francisco Ambrós, Eduard Serra i Antonio Trueba; i en la categoria femenina, el primer lloc va ser per a Meritxell Ballarin, el segons, per a Àngels Moreu i el tercer, per a Olga Morros i Andrea Mosser, que van empatar amb un temps de 20.08.

Pel que fa als entrenadors no va haver-hi cap participant femenina i els tres dominadors de la prova van ser Jordi Muñoz, Quim Capacés i Roger Soler.

El guanyador absolut de la cursa, amb un temps de 15 segons i 87 centèsimes va ser el vencedor de la catgoria U16, Gonzalo Sisniega, corredor del club d’esquí Elit Cerdanya.

Podeu trobar les classificacions completes en el següent enllaç: Classificacions_CursaAbonaments