Dimecres, abril 24, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdevenimentsMuntanya

TORNA LA HEAD 12 HORES NON STOP: 10/03/2018

Una competició. Fins a 60 equips. I 12 hores non stop.Tornen les #HEAD12HMASELLA! Preparat per a un segon ‘round’? Com saps l’any passat vam estrenar les 12h a Masella i va ser un GRAN ÈXIT, en majúscules. Era la primera vegada que s’organitzava una cursa d’esquí de resistència al nostre país, inspirada en les 24 hores d’Aspen (Colorado, EUA). La competició va ser tan exitosa i va agradar tant als esquiadors que aquest any hem organitzat el mateix a Sierra Nevada, una prova que va tenir lloc el 20 de gener, i ara ens llancem a la conquesta de la segona edició a Masella.

Segons paraules de Joan Vila, responsable de Màrqueting i Promoció de HEAD Ski a Espanya: “Aquesta prova significa molt per a nosaltres, ja que un esdeveniment on som organitzadors juntament amb Camp Base i Masella. L’èxit de l’any passat ens anima a seguir amb el projecte i a ampliar-cada vegada més. Masella va ser la primera estació que va apostar per aquesta prova de difícil execució i enguany consolidarem aquest projecte “.

És un immens plaer tornar a Masella amb aquesta cursa d’esquí tan espectacular. Segons Maite Martí, Directora Comercial i de Màrqueting de Masella: “Els esquiadors de les Head 12 hores de Masella competeixen i resisteixen amb esportivitat i ‘fair play’. I nosaltres, des Masella, oferim 12 hores d’esquí ininterromput gràcies al fet que som el domini esquiable nocturn més important dels Pirineus “.

La marca austríaca de referència en neu, sempre s’ha destacat per la seva innovació pel que les nostres accions intenten anar sempre van en la mateixa línia. I si alguna cosa funciona, per què no apostar per això i anar a per més? Doncs això és justament el que farem.

L’esperada competició tindrà lloc el dissabte 10 de març de 2018 a Masella. Fins a 60 equips i 12 hores sense parar.

La competició es desenvoluparà de la següent manera:

LA CURSA: es tracta d’aconseguir el major nombre de baixades possible durant 12 hores. Els participants s’administraran el temps segons els seus interessos.

AVITUALLAMENT: els participants podran aturar tantes vegades com vulguin per les seves necessitats. A la zona del village, boxes o una altra zona. Hi haurà refrigeris durant tot el dia.

TRAÇAT: la cursa comptarà amb un únic traçat, il·luminat durant les hores nocturnes. La sortida s’efectuarà sense esquís des de la part baixa.

EQUIPS: els equips seran de 2 o 3 persones màxim i podrà estar un a pista fent quants relleus necessitin.

RESULTATS: el guanyador absolut serà l’equip que obtingui més baixades, havent passat pels punts de control. Hi haurà altres categories de premis per definir.

SERVEIS: zona village amb representació de patrocinadors, refrigeri, servei d’esquís, zona boxes, animacions durant tot el dia, sopar final de carrera, sortejos i premis.

Si vols saber quin és el teu límit i enfrontar-te a esquiadors tan àvids de guanyar com tu, no deixis passar l’oportunitat i uneix-te a aquesta inoblidable experiència.

HEAD12HMASELLA:
Dissabte 10 de març de 2018
Estació d’esquí Masella
Horari de la competició de 9: 00h a 21: 00h
A les 21: 30h sopar amb tots els equips

Si ja vas participar l’any passat, t’atreveixes a una ‘segona volta’? I si encara no has provat l’aventura de les 12 hores t’animem des d’aquí a que les provis!

Ens veiem molt aviat a les pistes de Masella.