Dimarts, març 19, 2024
ActualitatCompeticióCursesEsdeveniments

TORNA EL TRINXAT D’OR: 28/03

Després de l’èxit rotund de la primera edició aquest mes de març se celebrarà el 2n TRINXAT D’OR a Masella. És una cursa amb esperit internacional on s’espera rebre corredors d’altres països i serveix per clausurar la temporada. Hi poden participar des dels més petits (a partir de 6 anys) fins els més grans (16 anys).

Aquesta cursa està organitzada pel Club Esquí de Llívia i la idea sorgeix amb l’esperit de crear una cursa de referència a la Cerdanya, després d’haver participat en altres curses similars com la “Uovo d’Oro” de Sestriere o la recent “Pitarroy” de Cerler. Són unes curses on el més important no és el resultat sinó l’experiència que adquireixen els corredors que s’enfronten a d’altres altres companys que no estan a la lliga catalana.

És la clausura de la temporada i per cada categoria hi haurà 10 podis. A més, es comptarà amb molts més regals per tots els participants que es sortejaran abans i després de l’entrega de premis.

Igual que en la passada edició, que va rebre clubs de tot el Pirineu, les categories convocades són U6, U8, U10, U12, U14 i U16.

Ben aviat us concretarem detalls sobre les inscripcions, les modalitats en què competirà cada categoria i el programa del dia 28/03.