Divendres, abril 19, 2024
ActualitatOfertesServeis

TRAMITA L’ABONAMENT DE 3 MESOS!

Masella està espectacular, les condicions de neu són pràcticament immillorables i tenim tot el domini obert. Les últimes nevades i les previsions de fred i neu per als propers dies ens asseguren una fantàstica entrada al mes de febrer i el gruix acumulat garanteix les bones condicions de neu durant molt més temps. Encara queden tres mesos de temporada i amb l’abonament de 3 mesos podràs esquiar tants dies com vulguis per només 290€. Aquest forfet s’amortitza en només 6 dies d’esquí i t’ofereix la possibilitat de gaudir de la fantàstica temporada de neu que estem tenint aquest any fins al final. Masella és una de les estacions del Pirineu amb una temporada més llarga, 5 mesos de mitjana, i per tant encara ens queden molts dies d’esquí aquest 2018.

Si tramiteu l’abonament avui i heu comprat el forfet de dia te l’abonem. +Info: Oficines Atenció a l’Esquiador

Us recordem que ara mateix trobareu a Masella pràcticament el 100% del domini esquiable oberts, tots els remuntadors i tot el desnivell, amb neu pols a totes les cotes i gruixos d’entre 100 i 170cm. I a més, els mesos de febrer, març i abril són tradicionalment l’època amb més neu acumulada a les nostres pistes.

L’abonament de 1/2 temporada es pot comprar a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador o online, a www.masella.com. A més, inclou un talonari d’invitacions per esquiar en estacions de tot el món.