Dissabte, abril 20, 2024
ActualidadEsdeveniments

03/07/2016: VIII MARXA POPULAR 5-10 KM DE MASELLA

El proper dissabte 3 de juliol es disputarà la VIII Marxa Popular de Masella, una prova no competitiva, oberta a tothom, que té com a objectiu donar a conèixer el nostre privilegiat entorn, la muntanya i el bosc de Masella. Per participar només fa falta dur bon calçat, roba adequada a la meteorologia i sobretot, ganes de gaudir de l’entorn natural i de bona companyia.

La prova començarà i finalitzarà al Pla de Masella i podeu escollir entre dos itineraris, el curt (5 km i 205m de desnivell) o el llarg (10km i 500m de desnivell).

Els dos itineraris ascendiran per la carretera de Coma Oriola, giraran a la dreta i pujaran pel camí de Bac Gran, travessaran l’esplanada del refugi i arribaran al primer avituallament. Tots dos recorreguts creuaran el bosc i se separaran en arribar al llac on el recorregut curt girarà a l’esquerra per baixar per la pista La Plana i afrontar l’últim quilòmetre fins a la meta al Pla de Masella. El recorregut llarg e farà la volta al llac i després els particpant afrontaran el tram més dur, la pujada fins el TGV. Allà trobaran el segon avituallament i baixaran fins a La Pia per la pista Familiar. Des de la base de La Pia els corredors giraran a mà esquerra direcció Pla de Masella, on finalitzarà la cursa.

recorreguts

Les inscripcions podeu fer-les per correu electrònic a info@masella1600.com o trucant al 972.144.201

Els preus d’inscripció són: ADULT: 15 € – NEN: 10 € – FEDERATS: 10 € – FEDERATS INF: 5 € NENS 0-5 ANYS: € 0

Inclou samarreta VIII Marxa Popular de Masella, botifarrada, avituallaments i inflables per als nens.

A més, si participeu a la carrera podreu gaudir d’ofertes especials d’allotjament al Masella Alp Hotel.

Us animem a tots a participar en aquesta gran festa de l’esport i la natura!