Dijous, abril 25, 2024
ActualitatOfertes

VINE A L’OUTLET CERDANYA!

Del 6 al 9 de desembre teniu una cita ineludible a Das, després de la jornada d’esquí: una nova edició d’hivern de l‘Outlet Cerdanya, el gran outlet de moda que després de 4 edicions s’ha fet un lloc entre els grans outlets de Catalunya.

A banda de les millors marques de moda al millor preu, trobareu també un stand de Masella on podreu informar-vos de totes les nostres novetats. Aquest esdeveniment, que vol ser un nou referent en el sector al Pirineu, està centrat en la moda, amb la presència de grans marques i amb activitats complementàries com propostes gastronòmiques en moderns “food trucks”, equip de música amb dj, animació i atraccions infantils, música en directe…

Pel pont de desembre, a partir del dia 6 i fins el 9 de desembre, no us perdeu el gran Outlet Cerdanya. Aquesta vegada, a Das!

I per si això encara us sembés poc, #OutletCerdanya et dona 1.000€ per gastar-te en 10 minuts. GUANYA el que més amics aconsegueix que s’apunti a la promo de #LaCasaPerLaWindow . Participar és facilíssim!
-> http://bit.ly/lacasaperlawindow