Dissabte, abril 20, 2024
ActualitatOfertes

VISITA’NS A LES FIRES DE VIC I BARCELONA! 11-13 NOV

Aquest proper cap de setmana Masella serà a l’estrena de la nova fira de turisme de neu que es fa a Barcelona, concretament al Poble Espanyol, des de divendres 11 de novembre i fins diumenge 13. És el LET’S SNOW BCN!

Masella hi serà present amb un estand on podràs tramitar abonaments de temporada, assegurances, reservar taquilles guarda esquís, fer les inscripcions al Masella Team…

I a banda del nostre estand hi trobaràs també moltíssimes activitats per tots els amants de la muntanya, tant grans com petits. Els 42.000 metres quadrats del Poble Espanyol donen per molt i hi trobaràs fira gastronòmica, mercat d’ocasió, marques de material i botigues especialitzades, pista de patinatge sobre gel, DJ’s, slalom alpí en línia, segways, projeccions de curtmetratges de neu i encara més coses… Una gran fira que no t’has de perdre!

L’horari del Let’s Snow Barcelona és:

  • Divendres: de 10h a 20h
  • Dissabte: de 10h a 20h
  • Diumenge: de 10 a 20h

I a la zona d’après-ski, oberta fins les 21h!

vic

I també a partir de divendres, un clàssic de cada novembre que tampoc us podeu perdre! La FIRA DE LA MUNTANYA DE VIC-COLLSACABRA 2016. Al Recinte Firal el Sucre trobareu dues àrees expositives de mostres comercials: la Fira de l’Esquí i l’Esport i la Fira del Llibre de Muntanya que acull diverses empreses del món editorial.

L’estand de Masella de Vic estarà a la Fira d’Esquí i Esport i ens podràs trobar:

  • Divendres: de 17h a 20h
  • Dissabte: de 10 a 20h
  • Diumenge, de 10 a 20h

I a més a més, Mercat d’Ocasió, altres activitats com conferències, presentacions de llibres, col·loquis o l’Open Bloc d’Escalada, escalada a la xemeneia d’El Sucre o boulder infantil i Mostra de campers, entre altres.

Aquest cap de setmana, aperitiu de la temporada 16/17 al Poble Espanyol i Vic!