Dijous, març 28, 2024
ActualitatCompetició

LA VOLTA A CATALUNYA PASSA PER MASELLA

Avui arriba un d’aquells dies que ens recorden que la primavera ja ha arribat a casa nostra. Avui, dimarts 22 de març, la Volta Ciclista a Catalunya fa la seva primera etapa de muntanya i passarà per Masella.

Concretament, serà la tercera etapa de 188 km, amb sortida a Mataró i arribada a l’estació d’esquí de La Molina. Per seguir la cursa a Masella els ciclistes vindran per la GI-400, procedent d’Alp, i passaran per Masella seguint l’avinguda Tosa de Alp i per davant de l’AlpHotel*** i passaran dues vegades per aquí, aproximadament a les 16.30 i a les 17.10. Després de passar per Masella es dirigiran cap a l’estació d’esquí de La Molina, a on estarà instal·lat l’arc d’arribada d’aquesta dura etapa de muntanya de la Volta.

Serà doncs una ocasió perfecte per tancar el dia d’esquí amb un espectacle diferent i d’alt nivell, amb l’èlit del ciclisme internacional. Podeu seguir la cursa en directe, les classificacions actualitzades a cada etapa, totes les notícies i totes les curiositats de la Volta a la seva web: www.voltacatalunya.cat

Us recordem també que avui, dimarts 22 de març, i en motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya tots els accessos a Masella (GI-400 – tant procedent d’Alp/Das com direcció La Molina) restaran tallades de 15.30 a 17.30h.