Divendres, març 29, 2024
Serveis

#weareready: informació d’obertura

A Masella ho tenim tot apunt per obrir l’estació quan les condicions de temps i de neu ens ho permetin.

I és que una de les novetats més destacades d’aquest any és l’ampliació i millora de la xarxa de neu produïda de tota l’estació. S’ha innivat Els Isards, un dels sectors més exigents de l’estació, ubicat al extrem occidental i que ressegueix el Torrent de Coma Oriola. També hem ampliat el nombre de canons a la zona dels Coms de Das, amb la variant de la Feixa que esdevé una bona alternativa de descens pels esquiadors de nivell mig que no volen baixar per la pista més inclinada de La Feixa Directa.

A banda, hem substituït antics canons per d’altres d’última generació i estrenem una nova sala de màquines de la xarxa de neu de Coma Oriola. Amb aquestes innovacions podrem produïr molta més neu en menys temps i així aprofitarem al màxim les hores de fred.

I per a què tota aquesta neu estigui en les millors condicions per als esquiadors i snowboarders incorporem una nova màquina trepitjaneu Pistenbully 600 Polar, el buc insígnia de la marca alemanya Kässbohrer.

Per a més detalls de totes les novetats que presenta Masella aquest hivern consulteu aquest enllaç.

Tot això i molt més ho podreu comprovar ben aviat, tant bon punt les condicions del temps ens permetin començar a innivar l’estació i obrir les portes de la temporada 2015-2016.