jueves, marzo 28, 2024
ActualitatCompeticióCursesEventos

ÈXIT ROTUND DE LA 2a EDICIÓ DE LA HEAD 12 H NON STOP

La segona edició a Masella ha tornat a esdevenir un gran èxit de participació i ens deixa amb moltes ganes de més. Una competició, fins a 50 equips i 12 hores non stop. I per segona vegada!

Després de l’èxit de la primera edició ens complau anunciar que aquest segon ‘round’ de les HEAD 12 hores Masella ha estat de nou un triomf en tots els sentits: ambient, complicitat, competitivitat, esport, il·lusió i sensació d’equip per tot arreu. La #HEAD12HMASELLA ha començat a les 8,30 del matí, després de les classificatòries, amb una espectacular sortida a l’estil de les 24 hores de Le Mans i ha consistit en un descens continu per una pista tancada. ¿L’objectiu? Realitzar el major nombre de baixades en el menor temps possible per part dels equips participants integrats per un, dos o tres esquiadors.

Els equips han triat l’estratègia de parades i relleus que han considerat oportunes amb l’objectiu de dosificar l’esforç. Encara que també s’han vist molts esquiadors que han participat individualment, un repte encara més gran si és possible donat l’esforç i la resistència tant física com mental. Molts dels esquiadors han repetit la seva participació en aquesta cursa vibrant i alguns altres han provat sort com primerencs.

El bon ambient ha estat una de les constants a la zona de boxes on els participants han fet els avituallaments, els relleus i han tingut el suport dels fisioterapeutes durant tota la competició. També la zona del «village» ha estat molt concorreguda pels participants i el públic en general. La HEAD 12 hores Masella és una carrera on l’adversitat és un mateix i s’ha demostrat el gran nivell tècnic i de resistència dels participants, que han lluitat contra una neu difícil, meteorologia adversa i fins i tot una piscina al tram final, amb salts increïbles, avançaments i màxima diversió. La competició ha finalitzat al cap de 10 hores i 30 minuts després d’una jornada meteorològicament molt variada amb condicions difícils marcades per: el sol, la boira, la humitat, el vent i la pluja que els corredors han resistit amb enteresa i un gran esperit de superació. S’ha clausurat la jornada amb el refrigeri posterior i l’esperada entrega de premis, els quals destaquem a continuació:

LLEGENDA

  1. PREMI – Head Ski
    2. PREMI – 2 Forfets para 2 persones+1 nit per a 2 persones en Hotel & Spa La Collada MP
    3. PREMI – Head World Cup Jacket

ELIT

  1. PREMI – Head Ski
    2. PREMI – Head Casc + Head Màscara + Head Motxilla
    3. PREMI – Head World Cup Jacket

MÀSTER

  1. PREMI – Head Ski
    2. PREMI – Head Casc + Head Màscara + Head Motxilla
    3. PREMI – Head World Cup Jacket

JÚNIOR

  1. PREMI – Head Ski
    2. PREMI – Head Casco + Head Mascara + Head Motxilla
    3. PREMI – Head World Cup Jacket

 INDIVIDUAL

  1. PREMI – Head Bicicleta
    2. PREMI – Head Ski
    3. PREMI – Head Casc + Head Màscara + Head Motxilla

 

I a continuació, us adjuntem les classificacions absolutes i per categories:

 

Els participants han fet un total de 1881 baixades amb un recorregut aproximat de 4081 quilòmetres de distància. El guanyador d’individual ha estat FERRAN TERRA, ex corredor de l’Equip Nacional i Olímpic, que ens ha delectat amb uns salts increïbles a la zona del mur malgrat les condicions de la neu i les hores transcorregudes.

En aquesta edició ha vingut més gent d’altres comunitats demostrant un   a vegada més l’interès per participar en aquesta festa de la neu. De nou la HEAD 12 hores s’ha pogut celebrar a l’estació de Masella, aprofitant la particularitat de ser el domini esquiable nocturn més important dels Pirineus. Des d’aquí donar les GRÀCIES a tots els participants, col·laboradors, patrocinadors i reconèixer el suport tècnic dels organitzadors Masella i Camp Base. Mai les segones parts van resultar tan bones. Moltes gràcies a tots i fins l’any que ve!