TRAMITA L’ABONAMENT DE 3 MESOS O L’UNIVERSITARI

Després de les nevades més importants de la temporada, amb més de 2 metres de neu acumulada, ara és el moment de gaudir de l’esquí a Masella.  És per això que a partir d’ara posem a la venda l’ABONAMENT DE 3 MESOS (1/2 TEMPORADA) o bé, si ets estudiant, l’ABONAMENT UNIVERSITARI.

ABONAMENT DE 3 MESOS (1/2 TEMPORADA)

El preu d’aquest abonament és de 305 € per Masella i 415 € pel domini esquiable de La Molina + Masella. Et permet esquiar durant tots els dies que resten de la present temporada. I de regal tindràs més de 80 forfets per esquiar en més de 50 estacions d’esquí d’arreu del Món. Pots TRAMITAR-LO VIA WEB CLICANT AQUÍ o, també, a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador. Si tens més de 75 anys o menys de 6 anys l’abonament de 3 mesos té un cost de 50 € (Masella) o 70 € (La Molina + Masella); en aquestes franges d’edat aquest abonament no inclou invitacions. Ja el pots tramitar a partir d’ara i és vàlid per esquiar des de dissabte, dia 1 de febrer de 2020.

ABONAMENT UNIVERSITARI

El preu d’aquest abonament és de 250 € i et permet esquiar a Masella tots els dies que resten de la present temporada. I de regal tindràs més de 80 forfets per esquiar en més de 50 estacions d’esquí d’arreu del Món. Es tramita a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador, situades en el Pla de Masella-1600 m.

Aquest abonament va destinat a tots els estudiants de fins a 30 anys que estudiïn un grau universitari, o un màster / postgrau universitari o un cicle de grau superior. Per tramitar-lo és imprescindible presentar el carnet universitari vigent i, també, el DNI per corroborar l’any de naixement.

Així que ja pots esquiar a Masella, que no t’ho expliquin. 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *