Dijous, març 28, 2024
ActualitatEsdevenimentsMéteoMuntanyaNocturn

CAP DE SETMANA DE TEMPS I NEU EXCEL•LENTS

Després d’un parell de caps de setmana marcats pel temps inestable, amb temporals de vent i nevades, aquest cap de setmana 18 i 19 de febrer tindrem una meteorologia excel·lent. El temps vindrà marcat pel sol durant els matins, amb algunes nuvolades dissabte a la tarda. La visibilitat serà de bona a molt bona tan dissabte com diumenge. Pel que respecte a les temperatures seran fredes de nit i suaus de dia. Les temperatures màximes a la cota 1600 m rondaran els +6ºC i les màximes a la cota 2500 m estaran per sota els -2ºC; uns valors que ajudaran a mantenir la qualitat de la neu. La previsió també indica que tindrem vent en calma, per tant es podrà obrir cotes altes amb normalitat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En relació a la neu disposem dels millors gruixos de la temporada, que oscil·len entre els 80 i els 240 cm. La qualitat de la neu és pols o pols sobre fons dur, en funció de la cota i l’orientació de les pistes. A cotes baixes al llarg de la jornada la neu es transforma a primavera. En tot cas, la neu, amb lleugeres variacions al llarg del dia i en funció de les pistes, serà de qualitat bona amb uns gruixos de neu més que garantits en el domini esquiable de Masella.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’estat d’obertura de pistes i remuntadors previst pel cap de setmana és el següent:

  • 65 pistes i 18 variants obertes, que suposen la totalitat del domini esquiable.
  • 100% dels remuntadors oberts
  • 100% del desnivell obert, des de La Tosa (2535m) fins el Pla de Masella (1600m)
  • Esquí Nocturn Divendres (18,30h a 21,30h) i el Dissabte (18,30h a 21,30h)

A més el cap de setmana vindrà marcat pels esdeveniments, en particular, aquest Dissabte es celebrarà la Salomon Quest Challenge i una Festa Après-Ski a La Cantina del Pla de Masella.

Per a més informació de la Salomon Quest Challenge clica AQUÍ