NOVA PROMOCIÓ ESPECIAL UNIVERSITARIS

A Masella estem amb els estudiants universitaris. Estrenem nova promoció destinades als estudiants universitaris i que se sumen a les ja existents. Aquí la teniu:

NOVETAT!!FORFET 10 DIES LLIURE ELECCIÓ – 220€: Gaudeix de Masella durant tot l’hivern i estalvia’t  8 euros per dia. Els forfets de lliure elecció no són personals, per tant us els podeu repartir entre diversos estudiants. L’única limitació és que, el dia que adquiriu el producte, només podreu utilitzar un forfet. A partir de llavors, podeu fer-los servir com vulgueu. Un per dia, dos per dia.

 

ALTRES PROMOCIONS UNIVERSITARIES

  • PACK UNIVERSITARI:Si sou quatre estudiants o més i voleu venir  esquiar o surfejar només un dia, el forfet per persona us surt a 27€/PERSONA.
  • FORFET UNIVERSITARI: Si, en canvi, vens a esquiar i ets un sol estudiant universitari, et sortirà el forfet diari a30€/PERSONA.

L’únic requisit per gaudir de les ofertes destinades als universitaris és tenir menys de 30 anys i disposar del carnet universitari vigent, és a dir actual del curs 2018-2019.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *