Divendres, març 29, 2024
ActualitatMéteoMuntanyaOfertes

BONA PREVISIÓ PEL PONT DE LA PURÍSSIMA

Bona previsió pel Pont de la Puríssima per esquiar a Masella i es que teniu:

1. FINS A 9 DIES D’ESQUÍ CONSECUTIUS: El qui s’ho pugui combinar, amb l’agenda professional, pot arribar a fer un pont, o millor dit un aqüeducte, de fins a 9 dies consecutius d’esquí o surf de neu a Masella.

2. BONES CONDICIONS METEOROLÒGIQUES: Les previsions a curt termini marquen que la primera meitat del pont, especialment aquest cap de setmana, l’ambient serà assolellat amb temperatures fredes de nit i suaus de dia. En tot cas, a primers de la setmana vinent, no es descarta alguna nevada que sempre és benvinguda.

002h

3. EXCEL•LENT OFERTA PER DORMIR A PEU DE PISTA: Aquest Pont de la Puríssima es pot dormir a l’AlpHotel Masella, a peu de pista de l’estació a uns preus d’escàndol:

OFERTA A PEU DE PISTA – Del 3 al 12/12/2016
ADULT
Forfet 1 dia + Esmorzar + Sopar + Dormir 70,00 €/persona/dia

INFANT
Forfet 1 dia + Esmorzar + Sopar + Dormir 43,00 €/persona/dia

+ info: reservas@alphotelmasella.com o 972 144 201

4. BON ESTAT DE LES PISTES: D’ençà que vam obrir el passat dia 24 de novembre a Masella no hem parat per obrir i remuntadors de manera progressiva i de cara aquest Pont de la Puríssima us oferim unes condicions òptimes per gaudir de la neu. Aquestes condicions previstes pel pont es sintetitzen amb les següents xifres:

Neu: 15 a 40 cm de neu pols

Remuntadors: 15 oberts, amb 4 cintes (Jardí de Neu, La Cinta, Pastors i Pastorets), amb 4 telecadires: Jumbo Tosa, Masella Jet, Coma Oriola i TGV), amb 5 teleesquís (Debutants de Coma Oriola, Raso, Tosa, Eslàlom i Parc de Neu) i amb 2 telecordes (Telecorda del Pla de Masella i Freestyle).

Pistes: 36

Km esquiables: 41 km

Sectors oberts: Isards, la Tosa, Cap del Bosc, Bosc d’Alp, Coma Oriola, Pla de Masella, La Pleta i Coma Pregona.

Snowpark obert: 3 mòduls i 1 salt

Connexió Alp 2500: Oberta