Information importante sur les cookies
Telesquis de la Tossa de Alp Das y Urus, S.A. utilitza cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per a mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d'un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple pàgines visitades) Pots permetre el seu ús o rebutjar-lo, també pots canviar la configuració aquí
 
Masella
 
Masella
  • Estació d'Esquí Masella
  • Av. Peu de Pistes s|n
    17538 Masella - Alp
    GIRONA

FAQS

INFORMACIÓ DE FINAL DE TEMPORADA

Després de 5 mesos ininterromputs d’esquí i surf de neu us anunciem que Masella té previst iniciar la nova temporada 2022-23 el primer dia de novembre de 2022 que les condicions ho permetin.

I et recordem:

FES LA DEVOLUCIÓ DELS ARMARIS GUARDAESQUÍS

A tots els esquiadors, amb guardaesquís, us recordem que la retirada del material dels armaris cal fer-la fins el 14 de maig. Amb la retirada del material cal fer la devolució dels dos jocs de claus i us retornarem la fiança.

Per facilitar la retirada del material estem cada dia feiner de 8 a 16 h a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella. I, també, estarem amb les oficines obertes, el dissabte, dia 14 de maig, de 11 a 14 h.

En cas de voler contractar el guardaesquís d’estiu contacta amb nosaltres, abans del 14 de maig, a l’A/e: grups@masella.com

IMPORTANT: La data límit per buidar els guardaesquís és el dissabte, dia 14 de maig (11 a 14 h).

-Qui hagi buidat l’armari i no hagi tornat les claus perd la fiança.

-Qui no hagi buidat l’armari, en data de 14 de maig, tal i com heu acceptat en el contracte del lloguer dels guardaesquís, s’enviarà el link a on haureu de fer el pagament dels 125 € de la taquilla de l’estiu.

GUARDA’T EL SUPORT DE L’ABONAMENT I/O FORFET

Tant si tens abonament de temporada en qualsevol modalitat, com si tens el forfet recarregable, guarda’t el suport i et servirà per recarregar-lo a partir de la tardor de 2022 a www.masella.com, amb el número de sèrie que porta cada suport.

Així, la temporada vinent, estalvia temps, no facis cues i serem, entre tots, més sostenibles. Recarrega online, la forma ràpida i segura.

REVISA EL MATERIAL I GUARDA’L ADEQUADAMENT

És el moment de guardar adequadament el material, ja siguin els esquís o la taula de surf de neu, però abans és molt recomanable que te’l revisi un expert. És per això que t’aconsellem que portis el teu material al Servei de Taller de l’estació, ubicat a la planta baixa de l’Abrigall Hostel, al Pla de Masella i els nostres “skimans” t’assessoraran.

El nostre taller és obert els mesos de maig, juny i juliol, de dilluns a dijous de 8 a 16 h. Per contactar amb el taller és en els mateixos horaris al telèfon 972 144 000 o a l’A/e: lloguer@masella.com 

Contact
Jours ouvrables: 8.30 a 16.30 h
Jours fériés: 11.00 a 14.00 h