Important Information about Cookies
Telesquis de la Tossa de Alp Das y Urus, S.A. uses its own and third-party cookies for analytical purposes and to show you personalized advertising based on a profile drawn up from your browsing habits (for example pages visited) You can allow its use or reject it, you can also change the settings here
 
Masella
 
Masella
  • Estació d'Esquí Masella
  • Av. Peu de Pistes s|n
    17538 Masella - Alp
    GIRONA

News

L’ABONAMENT QUE ET DONA MÉS

Els abonaments a la carta de Masella, amb una gran diversitat de productes (temporada, feiners, no dissabtes, diumenges, nocturn, tardes, empreses, etc.) que s’ajusten al màxim a les teves necessitats, ofereixen la temporada d’esquí més llarga dels Pirineus. Enguany l’abonament et dona més: Permet esquiar més de 100 dies, en 50 destinacions de neu d’arreu del Món a seleccionar, descomptes en el taller d’esquís, en botigues i en d’altres serveis, sorteig d’uns esquís, descomptes en l’esquí nocturn i participació en curses gratuïtes que organitza l’estació. 

COMPRA ONLINE I ESTALVIA-  BOTIGA ONLINE PER TRAMITAR FORFETS I SERVEIS EN UN CLIC

Arriba i esquia, sense fer cues, per la tramitació dels forfets i la contractació del material de lloguer i les classes d’esquí i snowboard. Això és possible gràcies a la renovada botiga online de la web i l’app que et permetrà realitzar totes les gestions des del sofà de casa. I quan arribis a l’estació, si ja has llogat o contractat una classe online i has comprat forfet, passa pel lloguer i/o l’escola i automàticament en el lloguer o el professor et donarà el forfet i, sense més cues, ja podràs anar directament al remuntador.

I si compres online els forfets i les promocins tens una bonificació de 2€/forfet/persona.

 

 

NOU MATERIAL D’ESQUÍ I SURF DE NEU

Material d'esquí i surf de neu renovat en el servei de Lloguer de l'estació, per experts, de nivell mig i debutants. I una temporada més podreu reservar anticipadament el material i comprar el forfet simultàniament a la botiga online de www.masella.com  

>

OPTIMITZACIÓ DE LA XARXA DE NEU PRODUÏDA

Substitució parcial de canons de neu per canons d'última generació, amb més capacitat de producció i menys consum d'energia. Amb una xarxa optimitzada per aprofitar al màxim el numero d’hores de fred per produir la neu

MILLORES A PISTES

-Millores en la senyalització a pistes, amb nous elements de seguretat per garantir un esquí més segur.

-Perfilat d’algunes pistes de la zona del bosc, tant per millorar la seguretat en pistes com per facilitar el treball de les màquines trepitjaneus, que són vitals per garantir un bon estat de pistes i una bona conservació de la neu.

-Tanques paravents per a acumular neu a cotes altes i mitjanes, amb trams nous i substitució de trams de tanca obsolets.

-Manteniment i millora de les pistes, eliminant pedres i millorant els drenatges a pistes per conservar millor la neu, especialment durant la fusió de primavera.

Contact
Weekdays: 8:30 AM to 17:30 PM
Holidays and weekends: 8:00 to 17:30 PM

Day
07/12/2023

Infosnow

Vertical drop
935m - 100%

Day
07/12/2023

Infosnow

Vertical drop
935m - 100%