viernes, abril 19, 2024
ActualitatMeteo

EXCEL·LENTS CONDICIONS NIVOMETEOROLÒGIQUES!

Per avui i per aquest cap de setmana 12 i 13 de març a pistes tenim unes condicions nivometeorològiques immillorables. La previsió del temps del Servei Meteorològic de Catalunya de cara a les properes 48 hores ve marcada pel temps assolellat, vent irrellevant pel bon funcionament de les instal·lacions i visibilitat excel·lent. I el més important és que les temperatures es mantindran a ratlla per a la bona conservació de la neu i és que la previsió marca que els valors màxims del termòmetre a 1600 m estaran per sota dels +5oC.

Grafic-temperatura

Font: SMC

A les condicions meteorològiques favorables cal afegir-hi les bones condicions de la neu. Des de la darrera nevada important, que va ser l’últim cap de setmana de febrer hem tingut alguns episodis de nevades febles però que, juntament amb les temperatures baixes, han permès que la neu es mantingués de qualitat pols. La darrera nevada va ser el dimecres. En paral·lel portem moltes nits consecutives que produïm neu que ens permet anar mantenint i acumulant gruixos.

Nevada

Amb aquestes condicions del temps i de la neu tindrem obert per gaudir de l’esquí la totalitat dels sectors de l’estació, tots els remuntadors oberts i la connexió d’Alp 2500 també està preparada per enllaçar amb La Molina pels qui tingueu el forfet de dia o l’abonament per a les dues estacions d’esquí. D’altra banda, us recordem que després d’obrir durant tres mesos el passat dissabte, 5 de març, vam donar per finalitzada la temporada d’esquí nocturn 2015-16. Al llarg de la present temporada han esquiat en el nostre domini esquiable nocturn gairebé 30.000 esquiadors que han gaudit de l’esquí de nit els dijous, alguns divendres, dissabtes i diversos festius.

Així que aquest cap de setmana pinta que serà un dels millors de la temporada; pugeu a esquiar a Masella, que no us ho expliquin!!!