Dijous, abril 18, 2024
ActualitatEsdeveniments

50 ANYS MASELLA – 2017/2018

La temporada 2017-2018 Masella celebrarà els seus 50 anys i a l’estació ja comencem a escalfar motors… Si no fos per tots vosaltres, esquiadors i esquiadores, Masella no seria el que és avui en dia i és per això que volem que sigueu els grans protagonistes de la gran celebració d’aniversari que arribarà la temporada que ve.

cua-tk-num-1-finals-60s

Teniu fotos i vídeos dels 50 anys de Masella? Envieu-nos-els a 50anys@masella.com! Poden ser fotos en blanc i negre dels vostres pares i avis o d’altres més actuals, imatges de grans esdeveniments com el rècord mundial de baixada de torxes, dels remuntadors antics i dels d’última generació, de grans nevades, del dia a dia… Totes seran benvingudes i amb el vostre testimoni personal ens ajudareu a construir la història de Masella en imatges. Ah, i si ho voleu, les vostres instantànies entraran en els concursos i accions diverses que farem en motiu d’aquest aniversari tan assenyalat. Aquí teniu unes quantes imatges històriques per inspirar-vos!

Envieu-nos la foto/vídeo i, si ho sabeu, qui la va fer i el lloc on va ser presa la imatge a la direcció 50anys@masella.com.

tk-num-1-finals-60s