Dissabte, abril 20, 2024
ActualitatOfertes

CAP DE SETMANA PRIMAVERAL

Arriba el cap de setmana i sembla que serà de molt bon temps, amb sol i temperatures suaus. En definitiva, d’ambient primaveral.

Dissabte i diumenge seran doncs dos dies per gaudir de la neu amb molt bon temps. Però tot i que les temperatures seran molt suaus us recordem que Masella té tots els ingredients necessaris perquè la neu es conservi bé entrada la primavera:

  • ALTITUD: Masella té una cota màxima de 2535 metres i la neu en les zones altes es manté fresca durant molt més més.
  • CARA NORD: El 90% de les pistes estan encarades a nord, on les temperatures són més fredes i l’impacte de les radiacions solars, menor.
  • BOSC: el 80% de les pistes de l’estació transcorren pel mig del bosc i la massa forestal protegeix la neu de la radiació solar.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I per gaudir del que queda de temporada al màxim podeu tramitar ja l’abonament de temporada i per només 210€ esquiar tants dies com vulgueu. Aquest abonament s’amortitza en només 5 dies i podeu tramitar-lo a través de www.masella.com o a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador de l’estació.

Recordem també a tots el que tingueu abonament de feiners que, a partir del passat 6 de març, podeu esquiar ja també els caps de setmana amb aquest forfet.

I la setmana que vé, que donarem la benvinguda a la primavera astronòmica, ho farem amb un temps molt menys primaveral. A partir de dimarts les previsions meteorològiques anuncien un canvi de temps, amb nevades durant la segona meitat de setmana.