CAP DE SETMANA PRIMAVERAL

Arriba el cap de setmana i sembla que serà de molt bon temps, amb sol i temperatures suaus. En definitiva, d’ambient primaveral.

Dissabte i diumenge seran doncs dos dies per gaudir de la neu amb molt bon temps. Però tot i que les temperatures seran molt suaus us recordem que Masella té tots els ingredients necessaris perquè la neu es conservi bé entrada la primavera:

  • ALTITUD: Masella té una cota màxima de 2535 metres i la neu en les zones altes es manté fresca durant molt més més.
  • CARA NORD: El 90% de les pistes estan encarades a nord, on les temperatures són més fredes i l’impacte de les radiacions solars, menor.
  • BOSC: el 80% de les pistes de l’estació transcorren pel mig del bosc i la massa forestal protegeix la neu de la radiació solar.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I per gaudir del que queda de temporada al màxim podeu tramitar ja l’abonament de temporada i per només 210€ esquiar tants dies com vulgueu. Aquest abonament s’amortitza en només 5 dies i podeu tramitar-lo a través de www.masella.com o a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador de l’estació.

Recordem també a tots el que tingueu abonament de feiners que, a partir del passat 6 de març, podeu esquiar ja també els caps de setmana amb aquest forfet.

I la setmana que vé, que donarem la benvinguda a la primavera astronòmica, ho farem amb un temps molt menys primaveral. A partir de dimarts les previsions meteorològiques anuncien un canvi de temps, amb nevades durant la segona meitat de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *