ESTACIÓ OBERTA FINS EL 24 D’ABRIL

L’estació de Masella obrirem cada dia de la setmana fins el diumenge, 24 d’abril. No obstant això, si les condicions del temps i de la neu ho permetessin, també s’obriria el dissabte 30 d’abril i el diumenge 1 de maig.

Latosa

Amb aquesta data de tancament ben entrada la primavera i com ja és tradició a Masella us oferirem la temporada més llarga dels Pirineus; i és que amb la data d’obertura el 24 de novembre i el tancament el diumenge vinent, 24 d’abril, haurem obert ininterrompudament amb 5 mesos d’esquí i de surf de neu. I a partir d’aleshores, si la darrera setmana d’abril neva o les temperatures són favorables per una bona conservació del mantell nival, també obrirem el darrer cap de setmana d’abril.Isards

Ara iniciem la segona quinzena d’abril amb bones condicions a pistes. Mantenim tot el desnivell esquiable obert, des del Pla de Masella-1600 m fins a la Tosa-2535 m, i tots els eixos bàsics de l’estació oberts. La neu és de qualitat primavera, la típica d’aquesta època de l’any que es caracteritza per estar endurida a primeres hores del matí amb una transformació a neu més humida amb el pas de les hores. L’horari d’obertura de les instal·lacions és de 9 a 15,00 h (Feiners) i 9 a 15,30 h (Festius).