Divendres, març 29, 2024
ActualitatOfertes

JA POTS TRAMITAR L’ABONAMENT DE TEMPORADA DE PRIMAVERA

Des d’aquesta setmana de març ja pots adquirir l‘abonament de temporada de primavera, per esquiar tot el que resta de temporada. Per només 210 euros pots tenir aquest forfet que s’amortitza amb només 5 dies d’esquí i que et permetrà gaudir de Masella tots els dies que vulguis fins ben entrat el mes d’abril. Gràcies a l’obertura primerenca i a les bones condicions que tenim ara podem assegurar una temporada de més de 5 mesos. Per tant, quedaran a partir d’ara pràcticament 2 mesos de temporada com a mínim.

Ara mateix, les condicions de neu són pràcticament immillorables amb el 100% del domini esquiable obert i gruixos que van dels 120 als 230 cm de neu pols. A més a més, aquesta setmana hi ha previsió de nevades abundants que podrien encara incrementar uns gruixos que ja són ara molt destacats.

Inclòs amb l’abonament de primavera adquirireu també un talonari d’invitacions per a esquiar a més de 60 estacions d’arreu del món.

No t’ho pensis més! 😉 Pots adquirir el forfet de primavera a les nostres Oficines d’Atenció a l’Esquiador o a la nostra botiga online.