Dijous, juny 6, 2024
Actualitat

CERDANYA HAPPY WALKING – 6 AL 9/6/24

A la Cerdanya, a més d’un territori únic, hi trobaràs camins i paisatges espectaculars, així com un clima agradable per caminar. A més podràs comptar, durant tot l’any, amb l’ajuda d’empreses de guiatge professionals que faran que la teva excursió sigui inoblidable! Els dies 6, 7, 8 i 9 de juny, podràs escollir entre diverses rutes guiades per a tots els nivells.

Font: Cerdanya Happy Walking – Marc Planagumà

Les excursions inclouen el guiatge, un “happy kit” per l’excursionista i una mostra de producte local. També es pot comprar el pack de totes les excursions per 60€ (totes les edats). Aquests preus son especials per al festival.

Font: Cerdanya Happy Walking – Marc Planagumà

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball de Camins de Cerdanya i compta amb el suport de Turisme Cerdanya, el Consell Comarcal de la Cerdanya i la col·laboració de la Diputació de Girona, IDAPA, Ajuntament de Puigcerdà, Parc Natural del Cadí Moixeró, Camí dels Bons Homes, Pirineus-Catalunya, Patronat de Turisme Costa Brava-Pirineu de Girona i Ara Lleida.

COM T’HI POTS INSCRIURE?

A la web www.cerdanyahappywalking.cat hi trobaràs totes les excursions, t’hi podràs inscriure i fer el pagament. També, presencialment, a l’Oficina de Turisme de la Cerdanya.


Font: Cerdanya Happy Walking – Marc Planagumà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *