Divendres, març 29, 2024
ActualitatServeis

L’APP DE MASELLA = INFORMACIÓ + CONCURSOS PER GAUDIR DE LA MILLOR NEU

L’APP DE MASELLA, TOTA LA INFORMACIÓ AL TEU MÒBIL

L’App ofereix tota la informació relacionada amb l’estació i es converteix en la millor eina a pistes per estar informat al minut de Masella des del teu mòbil.

Especificacions de l’App:

  • Informació de l’estat de les pistes i els remuntadors en temps real, la previsió meteorològica, les càmeres web i els punts d’interès.
  • Un pràctic disseny amb una pàgina inicial de selecció ràpida i un menú lateral molt complet.
  • Estacions meteorològiques: L’App està vinculada directament a les estacions meteorològiques automàtiques de Masella, d’aquesta manera podem consultar informació meteorològica en temps real de les cotes 1600 m, 2150 m i 2500 m del domini esquiable.
  • L’App és totalment compatible amb “My Skitude” el que et permetrà registrar tota la teva activitat dins de l’estació. De fet, podràs guardar els teus “tracks”, consultar les teves estadístiques, localitzar els teus contactes i capturar fotografies geolocalitzades a les pistes, que podràs compartir en el teu perfil personal.

GUANYA UNA ESQUIADA GRATIS AMB LA TEVA PARELLA

Durant la temporada Masella i Skitude llancen “Concursos” per millorar l’experiència a les pistes dels seus visitants oferint-los la possibilitat de guanyar grans premis.

Clica la següent imatge si vols guanyar una esquiada un cap de setmana amb la teva parella a Masella.

JA TENS L’APP DE MASELLA-SKITUDE AL TEU MÒBIL?

Tant si disposes de mòbil sobre plataforma Android o Apple podràs descarregar-te l’aplicació de Masella – Skitude.

Si tens Android clica

Si tens iPHONE clica