Divendres, abril 26, 2024
Muntanya

L’ÀREA DE JOCS D’ESCOBAIRÓ, CRUÏLLA DE SENDERS

A 1 km del Pla de Masella de camí per la carretera de Coma Oriola hi ha l’Àrea de Jocs d’Escobairó, un espai forestal per fer-hi pícnic i amb atraccions pels més menuts, amb tobogans i trapezis. Aquests dies calorosos d’estiu és un lloc ideal per dinar-hi o berenar-hi mentre els més menuts juguen.Cartells

Aquesta Àrea de Jocs Escobairó està situada al bell mig d’una pineda de pi negre, envoltada de prats verds  que durant la primavera i a l’estiu estan florits de flors multicolors. L’altitud del lloc, situat a 1700 m, i l’ombra dels pins garanteixen que sigui una àrea molt fresca.

Senyalitzacio

També és una molt bona zona de descans pels excursionistes, atès que és una molt bona cruïlla de la xarxa de camins “Senders de Cerdanya” equipada amb taules de pedra, senyalització de camins i contenidors de recollida selectiva. I la joia de la corona d’aquesta àrea és la Torre d’Escobairó, una miranda de tres plantes que sobrepassa la capçada dels pins i que té unes vistes fantàstiques per gaudir dels 360º del paisatge. La Torre té unes taules d’orientació amb fotografies per reconèixer els noms dels cims, valls i pobles que es poden contemplar des d’aquesta magnífica talaia.