Dissabte, abril 20, 2024
ActualidadActualitatOfertesServeis

REPARA EL TEU MATERIAL

Quan esquiem o surfegem, val molt la pena portar el material en bones condicions. Amb les soles encerades i els cantells ben afilats la nostra tècnica serà més acurada i més segura. La cera, que serà una o una altra en funció de la temperatura, t’ajudarà a lliscar millor i els cantells afilats faran que l’esquí no es desenganxi de la neu durant el viratge.

Així doncs, cal revisar el material amb freqüència i reparar-lo periòdicament.

  • Els esquís i les fixacions: Revisar cantells, encerats i repassar que la bota s’ajusti bé a la fixació. També cal comprovar que la duresa de la talonera i la puntera de les fixacions dels teus esquís s’ajustin al teu pes i nivell d’esquí.
  • Les botes: Comprovar que les botes estiguin netes, els botins bens secs i, finalment, observar que les tanques de les botes tanquin bé.
  • Els bastons: Comprovar que la corretja la tens ben ajustada al canell i, també, que el bastó s’ajusta a la teva alçada. Per calcular el bastó ideal per la teva alçada cal agafar-lo pel puny, amb els esquís posats, i el colze del braç t’ha de formar un angle recte.

Al Taller de Masella (situat a l’edifici de Lloguer d’esquís) podreu contractar tots els serveis de reparació i si teniu abonament de temporada us podeu beneficiar d’un descompte del 20% si presenteu el val.

 

 

Lloguer