Dissabte, abril 20, 2024
ActualitatOfertes

TRAMITA EL TEU ABONAMENT DE FEINERS!

Treballes el cap de setmana i véns a esquiar de dilluns a divendres? Ets estudiant i et va bé escapar-te a esquiar els dies laborables a Masella? L’abonament perfecte per a tu és el de TEMPORADA FEINERS!

El preu d’aquest abonament són 300 € per Masella i 390 per Alp 2500 i et dóna dret a esquiar durant tots els dies feiners de la temporada (excepte Pont de la Puríssima i vacances de Nadal). S’amortitza en només 6 dies d’esquí i, a més a més, a partir del 6 de març podràs utilitzar-lo també caps de setmana i festius. I de regal amb el forfet tindràs més de 70 forfets per esquiar per tot el món.

blog_feiners2

Pots tramitar-lo a la nostra web o bé venint directament a les Oficines de Masella! Ah, i si ja has comprat el forfait d’aquell dia, passa per Oficines i te l’abonem!

I si el que et va bé és venir cada setmana el mateix dia, posem-hi els dilluns, el teu abonament és el d’1 DIA FEINER, que val 230€ de Masella o 295 d’Alp 2500 i que s’amortitza en només 5 dies d’esquí.

La temporada ha començat de la millor manera possible…  amb el teu abonament feiners podràs gaudir de Masella cada setmana!!