TRAMITA EL TEU ABONAMENT DE FEINERS!

Treballes el cap de setmana i véns a esquiar de dilluns a divendres? Ets estudiant i et va bé escapar-te a esquiar els dies laborables a Masella? L’abonament perfecte per a tu és el de TEMPORADA FEINERS!

El preu d’aquest abonament són 300 € per Masella i 390 per Alp 2500 i et dóna dret a esquiar durant tots els dies feiners de la temporada (excepte Pont de la Puríssima i vacances de Nadal). S’amortitza en només 6 dies d’esquí i, a més a més, a partir del 6 de març podràs utilitzar-lo també caps de setmana i festius. I de regal amb el forfet tindràs més de 70 forfets per esquiar per tot el món.

blog_feiners2

Pots tramitar-lo a la nostra web o bé venint directament a les Oficines de Masella! Ah, i si ja has comprat el forfait d’aquell dia, passa per Oficines i te l’abonem!

I si el que et va bé és venir cada setmana el mateix dia, posem-hi els dilluns, el teu abonament és el d’1 DIA FEINER, que val 230€ de Masella o 295 d’Alp 2500 i que s’amortitza en només 5 dies d’esquí.

La temporada ha començat de la millor manera possible…  amb el teu abonament feiners podràs gaudir de Masella cada setmana!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *