Dijous, març 28, 2024
ActualitatEsdeveniments

Masella rep estacions austríaques i suïsses

Aquesta setmana s’ha fet una trobada de directius d’estacions austríaques i suïsses a Masella. Entre d’altres, ens ha visitat el personal directiu de les estacions tiroleses de Serfaus-Fiss-Ladis, un destí de neu ideal per famílies amb nens, l’estació de Gerlos, dins el gran domini esquiable de Zillertal Arena i Steinplatte, a cavall de les regions del Tirol i Salzburg. També han assistit a la trobada els directius de Turracher Höhe, entre les regions austríaques de Caríntia i Estiria, el director de l’estació suïssa d’Eggishorn, que forma part del domini esquiable Aletsch Arena, al peu de l’Aletschgletscher el glaciar més important dels Alps, etc.

2016_01_19-austriacs2

Aquestes trobades serveixen per intercanviar impressions, a nivell comercial i tècnic, entre empreses de transport per cable i a la vegada són una ocasió perquè austríacs i suïssos del sector coneguin les pistes de Masella.

Les condicions de neu que s’han trobat han sigut bones gràcies al fred de les darreres jornades i, a la vegada, han pogut gaudir de l’esquí des del cim de la Tosa-2535m fins el Pla de Masella-1600m.

  • Gruixos de neu: 30 a 70 cm
  • Qualitat: neu pols
  • 100% remuntadors oberts (Amb el Jumbo Tosa obert)
  • Desnivell esquiable: 935 m de desnivell, des de La Tosa (2535m) fins al Pla de Masella (1600 m), és a dir el 100% del desnivell esquiable obert
  • Km oberts: 42 km esquiables.