Divendres, març 29, 2024
ActualitatOfertes

ÚLTIMA SETMANA DE PROMOCIÓ ABONAMENTS DE TEMPORADA

Aquesta setmana, fins diumenge 26/11, és l’última per a tramitar els abonaments de temporada, així com la resta de modalitats d’abonaments a la carta, a preu d’oferta.

Els Abonaments de dia i de nit es poden tramitar:

-A les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella-1600 m.

-A la web www.masella.com es poden tramitar els abonaments 24 h al dia 

A l’stand de Masella al Centre Comercial l’Illa Diagonal de Barcelona fins el dissabte, dia 25 de novembre, de dilluns a dissabte. L’horari és de 10.00 a 14.00h i de 15.00 a 21.00h. L’stand de Masella està a la planta 0 del centre comercial, just al costat de les botigues Uterqüe, Superdry i molt a prop del punt d’informació de l’Illa.

Masella té la temporada més llarga dels Pirineus, realitat que ha esdevingut eslògan en especial durant la darrera dècada. Durant les darreres 10 temporades en 7 ocasions l’estació ha obert dins el mes de novembre. Així mateix, durant la darrera dècada, Masella ha clausurat la temporada sempre a finals d’abril o a primers de maig, quan la majoria d’estacions pirinenques han finalitzat ja la temporada.

I tot gràcies, sobretot, a un 80% de les pistes dintre del bosc, un 90% de les pistes orientades al Nord i l’altitud de l’estació, amb 2535 m a la cota més alta.

A més a més, Masella presumeix d’una cursa especial en el tractament de les pistes, al màxim rendiment de la moderna xarxa de neu produïda de l’estació i, també, de les màquines trepitjaneus d’última generació de l’estació que planxen a diari les pistes.

Per tots aquests motius els esquiadors amb abonament gaudeixen de la temporada més llarga dels Pirineus. Tot això amb el valor afegit que amb els abonaments a la carta de Masella – en les modalitats de Temporada, Feiners i No dissabtes – es pot esquiar més de 80 dies d’esquí gratis en més de 60 estacions d’arreu del Món.