Dimarts, març 19, 2024
ActualitatEsdevenimentsNocturnOfertes

AGENDA FESTES DE NADAL

Durant totes les vacances de Nadal Masella organitza esdeveniments per a tots els gustos i totes les edats.

Per acabar l’any, durant l’esquí nocturn del 29 de desembre, es disputarà la Cursa Nocturna de Pre-alevins i Alevins organitzada pel Club Esquí Alpí Ceretà a la pista Eslàlom La Pleta.

I per començar el 2016 amb bon peu i a tota velocitat, XIII edició de la Cursa Familiar el dia 2 de gener. Apunteu-vos-hi amb la vostra família i divertiu-vos participant en aquesta divertida competició per equips. Pots formar equip amb els teus fills, amb el teu marit o la teva dona, amb els teus germans… Per a participar-hi cal tenir l’abonament de temporada i es poden fer les inscripcions a les nostres oficines o per correu electrònic a oficines@masella.com.

familiar

El diumenge 3 de gener tornen les curses nocturnes amb la celebració de la X-Race Night by X-Tot, per a les categories d’Infantils I i II.

I el dimarts 5 de gener a la tarda arriba el moment més esperat per tots els nens i nenes: l’arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient. Els Tres Reis baixaran dels cims cap al Pla de Masella damunt de les màquines trepitjaneu i acompanyats dels patges i altres col·laboradors reials que faran una gran baixada de torxes pel il·luminar la seva arribada. I per acabar la festa; xocolata i coca per a grans i petits!

reis_1

Aquestes vacances, Masella per a tots i totes amb activitats de Dia&Nit!