Dissabte, abril 27, 2024
Actualitat

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA

Aquest diumenge, dia 14 d’abril de 2024, hem donat per finalitzada la temporada 2023- 24 i aprofitem per agrair-vos la fidelitat i la confiança que ens teniu dipositada, temporada rere temporada.

Aquesta temporada vàrem obrir les instal·lacions el 5 de desembre i les vam tancar el 14 d’abril, després de 132 dies d’esquí ininterromputs i 20 nits d’Esquí Nocturn. I, gairebé, tota la temporada hem mantingut l’estació oberta amb el 100% del desnivell esquiable obert, és a dir des del cim de la Tosa-2535 m fins el Pla de Masella – 1600  m.

I tot això ho hem fet en una temporada de nevades irregulars i temperatures suaus, si bé la falta de neu natural ha estat compensada amb els treballs de la moderna xarxa de neu produïda i el trepitjat diari de les màquines trepitjaneus i, també, amb l’esforç coordinat de tots els departaments de l’estació per assolir-ho.

A partir d’ara a Masella treballem per oferir-vos una temporada 2024-25 millor. I ja us anunciem que inaugurarem la temporada 2024-25 el primer dia de la tardor que les condicions de la neu ens ho permetin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *