Dimecres, abril 17, 2024
ActualitatOfertes

PER NADAL REGALA DIES D’ESQUÍ

Si aquestes festes vols sorprendre amb un obsequi ben original regala dies d’esquí. Així que pots sorprendre als teus familiars, parella, amics, etc. amb un forfet de dia o de nit. També pots regalar packs de fidelització de 2, 4, 6, 8 o 10 dies, que es poden utilitzar en dies seguits o alterns. Amb la particularitat que els forfets van sense data, per tant es poden gastar qualsevol dia de la present temporada 2023-24.

COM OBTENIR FORFETS DE REGAL?

Oficines d’Atenció a l’Esquiador: Compra del forfet o la promoció per regalar a les Oficines d’Atenció a l’Esquiador, ubicada davant del telecadira Jet del Pla de Masella. Ja se li lliura el forfet o la promoció a regalar en el beneficiari de l’obsequi.

Online: Entres a l’Àrea Privada de Client de la nostra web clicant AQUÍ. Compres el producte que vulguis regalar i en el teu e.mail, que es al que has accedit a l’àrea privada de client rebràs un rebut de la compra i un codi QR. En el beneficiari del regal se li lliure el QR, el qual l’haurà de passar pel Punt Automàtic de Recollida de Forfets, ubicat al Pla de Masella, Coma Oriola o La Pia, i la màquina li lliurarà el forfet que s’hagi comprat.

Bones festes i bones esquiades!