Dijous, abril 18, 2024
Actualitat

COMIAT EN BANYADOR!

Per iniciativa d’uns quants esquiadors fidels a l’estació, que temporada rere temporada esquien el darrer dia en banyador, enguany ho fan extensiu a tothom. Així que aquest diumenge, dia 14 d’abril, es celebrarà una baixada en banyador per les pistes de Masella, per tal d’acomiadar la temporada d’esquí 2023-24.

Els detalls de la convocatòria són els següents:

Hora: 11:30 h

Lloc: Cap del Bosc-2150 m

Preu del forfet en banyador: 5 euros. Per tal de tramitar aquest forfet cal passar per les Oficines d’Atenció a l’Esquiador, ubicades al Pla de Masella-1600 m, i portar el banyador posat a sota del vestit d’esquí.

Es farà una baixada plegats, en què tovalloles, flotadors, barrets i altres elements de platja seran benvinguts. Us hi esperem amb una beguda al final al Bar de Coma Oriola per tots els qui porteu banyador.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CONVIDA A UN AMIC A ESQUIAR!

I si tens Abonament, en les modalitats de Temporada, Feiners i No Dissabtes, de Masella o Alp 2500 aquest darrer cap de setmana de la temporada convida a un amic o familiar esquiar. Passa per les Oficines d’Atenció a l’Esquiador del Pla de Masella i per tramitar-ho:

-Mostra el teu abonament

-Entrega el val d’invitació de “convida a un amic el darrer dia” del talonari

-Abona 5 euros

De forma complementària podràs tramitar l’assegurança d’accident d’esquí, que no està inclosa i és molt recomanable. Té un cost de 3.50 euros/persona/dia.

El preu normal del forfet per aquest cap de setmana és de 20 euros, pel rangs d’edat d’infant, jove, adult i veterà I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *